Kurs fra Kuba

Online opplæring i HMS og
Internkontroll hvor og når du vil.

Alt på et sted

Med vår kursmodul vil du få oversikt over alle kurs og gyldige kursbevis kjøpt av Kuba på ett sted

Når og hvor du vil

Med vår kursmodul har du tilgang til alle våre kurs hvor og når du vil.

Gyldig kursbevis

Gyldig dokumentasjon for Arbeidstilsynet vil bli tilgjengelig når kurset er bestått.

Våre mest populære nettkurs

kr1,490

HMS for ledere

Arbeidsmiljøloven § 3-5 slår fast at det er arbeidsgiver som skal gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres.

Opplæringen har som mål å gi arbeidsgiver kunnskap om hvordan det skal arbeides systematisk med helse-, miljø og sikkerhet i virksomheten.

Dette kurset gir deg den opplæringen du trenger for å tilfredsstille myndighetens krav.

kr3,990

Verneombudskurs

Kurset er ment for virksomheter og bransjer hvor partene i felleskap har avtalt kortere opplæringstid enn 40 timer.

Det kan gjøres når partene har kommet fram til at det er forsvarlig ut fra en vurdering av problemenes karakter og omfang.

Dette vil kreve en forsvarlighets erklæring mellom arbeidsgiver og arbeidstager.

Forsvarlighetserklæring kan lastes ned her.

kr5,990

Verneombudskurs – 40 timers kurs

Kurset er ment for virksomheter og bransjer hvor det kreves opplæringstid på 40 timer. Er du medlem i AMU er dette også kurset du skal ta.
Verneombudskurset består av et e-læringskurs i del 1, så noen praktiske oppgaver i del 2, før det avsluttes i klasserom eller som et Teams-møte i del 3.
Her blir det noe repetisjon, videre innføring, gruppeoppgaver og case-løsninger sammen med vår kursholder.

Tilbakemeldinger

Vi får gode tilbakemeldinger på våre kurs. Her er noen kundeuttalelser:

"Kurset var bra! Det var flere ting jeg var usikker på eller ikke var klar over når det kom til HMS. Anbefaler at de fleste tar dette! Hele kurset var gjort på en liten kveld, mens fruen var ute!"
Ansatt
Skeidar
"Det var veldig bra. Enkelt og veldig forståelig. Brukte totalt ca. 1.5 time på HMS-kurset. Enkel måte å ta disse kursene på!"

Ansatt
Skeidar
"Kurset var bra bygget opp og tok ikke altfor lang tid når man kunne høre på dette i bilen til og fra jobb. Har ingen andre kommentarer enn at det var et enkelt og bra nettkurs!"
Ansatt
Skeidar

Hvordan fungerer våre kurs

Kuba Norge AS tilbyr en rekke HMS-kurs både som klasseromskurs og som e-læring på nett. Nettkurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett såfremt man har tilgang til internett.

Ved kjøp av kurs, vil det bli opprettet en registrert bruker hos oss, og du vil få tilgang til våre nettbaserte kurs. Med denne brukeren vil du få full oversikt over alle kursene du har kjøpt hos oss og progresjonen i de ulike kursene. Når du har gjennomført et kurs og bestått den avsluttende testen, vil du få tilgang til kursbeviset for gjennomførte kurs. Kursbevisene kan skrives ut og benyttes som dokumentasjon til Arbeidstilsynet.